×

Over goedkopekoffer.com

Goedkopekoffer.com heeft als doel een webwinkel op te zetten met een ruim aanbod op het gebied van reisartikelen zoals koffers, zakenkoffers en (trendy) tassen. Iedere klant kan bij ons slagen door de grote collectie koffers en tassen in verschillende prijscategorieën. 

Goedkopekoffer.com is een onderdeel van Dima support, een online specialist die al meer dan 15 jaar bestaat. In 2007 kwamen wij tot de conclusie dat winkelen zonder sluitingstijden en wachtrijen de toekomst zou gaan worden. Hoe heerlijk is het om vanuit je luie stoel de gewenste producten te bestellen, die ook nog eens thuis aan de deur geleverd worden. Vanuit deze visie zijn wij gaan brainstormen en zijn onze eerste webshops ontstaan. Goedkopekoffer.com is daar een onderdeel van.

Samen met een aantal grote leveranciers hebben wij een ruime collectie aan koffers en reisartikelen samengesteld. Wij werken ook nauw samen met grote koffer fabrikanten om hoogwaardige producten samen te stellen. Al onze items zijn met grote zorg en passie voor u geselecteerd.

Ons kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hier staan onze medewerkers u telefonisch of per mail te woord.